Hur mycket får man när man skrotar bilen

Följ oss:

ÖPPETTIDER ALLA DAGAR 08:00 - 18:00

Bilbärgning Gbg AB Org.Nr. 559014-4449

Skrotbilar hämtas gratis om du vill skrota din bil

Hur mycket får man när man skrota bilen

Ring 031-94 37 60 för att boka hämtning eller boka hämtning på hemsidan dygnet runt och få en trisslott av bärgaren!

Vad betalar skroten för en bil

 

Det är många olika faktorer som avgör hur mycket betalt du kan få för din skrotbil. Bilskrotar som enbart sysslar med metallåtervinning tenderar att betala mer en dom traditionella bilskrotarna som säljer reservdelar. Stålpriset är också en viktig del, framförallt för dom som enbart håller på med metallåtervinning. Priset på metallskrot varierar, prisförändringen kan man följa hos Järnbruksförnödeheter http://jbfab.com/sv/prisforandring

Konkurrensen bland skrotarna i dom större städerna gör att man får bättre ersättning där en på landsbygden. Men så finns det undantag, där vi verkar i Västra Götaland är det Uffes bilskrot som betalar mest, förmodligen bäst i hela Sverige. Kravet är att du själv lämnar skrotbilen till Uffes bilskrot. Vid hämtning är ersättningen 0 kr, skrotbilens materialvärde skall då betala transporten till skroten.

När vet man när det är dags att skrota bilen ? Jo när reperationskostnaderna blir så höga så att du kan köpa en likvärdig bil för samma pengar, då är bilen skrot.

 

Klicka på knappen nedanför och se vad du får för din skrotbil.

Hämtning av skrotbilar

Vi är ett registrerat bilbärgningsföretag som hämtar skrotbilar gratis. Vårt hämtningsområde är från Kungsbacka till Munkedal. Hos oss får du ett mottagningsbevis där det står att bilen skall skrotas. Du som kund skall kunna känna dig trygg och veta att när vi hämtar skrotbilen blir det inte några eftergifter eller att bilen dyker upp i trafik igen.

För att bärga skrotbilar krävs beslut från Länsstyrelsen. Klicka och läs om vårt Tillstånd från Länsstyrelsen.

 

 

Skrotbilar hämtas

 

Följande område hämtar vi gratis i

Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Onsala, Härryda, Partille, Lerum, Floda, Sjövik, Gråbo, Angered, Hisingen, Öckerö, Hönö, Kungälv, Stenungsund, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Ale

 

Boka hämtning här på hemsidan eller ring 031-94 37 60

Copyright @ Bilbärgning Gbg AB All

Alla rätigheter är reserverade